Kortlavning (Card making) og/and scrapbooking

For English look below.

Jeg har lavet hjemmelavet kort i lidt over 10 år efterhånden (siden jeg var 12 år), og er på det sidste begyndt at lave scrapbooking ved siden af, da jeg elsker ideen om hjemmelavede fotoalbum med glimmer/glitter og små sætninger, som der kan pyntes efter egen smag.

Jeg har indtil videre lavet to album, en til min far, da han fyldte 50 år, og en til mine forældres sølvbryllup. Jeg har derudover planer om at lave mit eget album, men har ikke fundet tiden til at komme igang endnu.

Nogle af de hjemmesider/butikker jeg bruger mest, når der skal handles ind er:

http://hobbyboden.dk

https://www.fruhansenshobby.dk

http://creativ-papir.dk/shop/catalog/index.php

Der er dog mange andre butikker/hjemmesider, som også sælger hobbyartikler til disse formål, så det kan være, du kender en anden. Et sted at få god inspiration er på forskellige kreative messer. Der er tonsvis af inspiration at hente på messer og de har som regel det nyeste af det nyeeste, indenfor forskellige interesser, samt en masse gode tilbud.

Nedenunder finder du link til forskellige kort, jeg har lavet, som kan bruges til inspiration. Det er delt op i katagorier, så det er lidt nemmere at finde rundt.

Inspiration til julekort (inspiration for christmas cards)

 

In English

I have been making cards for about 10 years now, and have been scrapbooking for about 2 years now. I love the homemade feel that scrapbooking gives to an album, and how you can mix and match different kinds of mediums(mixed media). I have so far made 2 albums throughout the years, one for my dad, when he turned 50, and one for my parents 25 wedding anniversary.

On this page i will share some of the projects i have made. To see the pictures and description, you have to click on the links above.

I love attending different kinds of Creative messes/meetings. Here you can get tons of different kinds of inspiration, and see whats new on the marked. Another source of inspiration is “youtube” and “pinterest”.

I hope you find inspiration and enjoy my webpage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *